DECEMBER 2018

VERKEERSVEILIGE SCHOOLDAG

Vrijdag 21 september organiseert de school, in samenwerking met de werkgroep Verkeer op School en de gemeente Erpe-Mere, een verkeersveilige dag. Dit betekent dat we alle leerlingen en hun ouders aanmoedigen om met de fiets of te voet naar school te komen.

Tijdens deze dag organiseren we tal van activiteiten rond verkeersveiligheid.We nemen voor de achtste keer deel aan de Strapdag (Stap– en Trapdag).

De Kloosterstraat zal niet autovrij gemaakt worden.
De parking voor de secundaire school en de parking aan de sporthal Sint-Bavo (Groendal) zullen autovrij gehouden worden.

Organisatie parkeren fietsen

De kleuters komen via de ingang basisonderwijs en plaatsen hun fietsje in en aan de overdekte zaal.


De leerlingen van het 1steen 2de leerjaar komen via de dubbele blauwe poort en plaatsen hun fiets op de bovenspeelplaats.


De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar plaatsen hun fiets in de fietsenrekken van de basisschool


De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar plaatsen hun fietsen op de parkeerplaatsen die gelegen zijn aan de zijkant van de eetzaal secundair (ter hoogte van de containerklassen).

SCHOOLTEAM 2018-2019

Eerste rij van links naar rechts

Niels de Wolf, Rina Ponnet, Carine Michiels, Ilja D’haese, Daisy Paternoster, Sofie Verhelst, Silke Groeninckx, Jantien Coessens, Sonja Meerman, Nele Vaneessen, Gilles Vandenhouwe, Koen Lievens, Lieve De Coensel, Lynn Vidts, Sarah De Ro


Tweede rij van links naar rechts

Bram De Neve, Jan Van Overwaelle, Liesbeth De Saedeleer, Ellen D’Haeseleer, Caroline De Pelecijn, Wendy Herssens, Isabelle Baeyens, Lien Van Wesemael, Leentje Van Herreweghe, Ann Vidts, Karen Coppens, Hilde De Feyter, Lut Vermeir, Nadia De Boeck, Nele Hendrickx, Ilse Stalpaert, Liesbeth Van Herzele


Derde rij van links naar rechts

Aaike De Vlieger, Marjolien Van Geert, Patrick Moreels, Werner Rasschaert, Bea Van Durme, Desi Van Wijnendaele, Celien De Cooman, Joline D’Haese, Ann Ribbens, An Janssens, An De Schutter, Anny Smekens, Katrijn Polet, Inge Waegneer


Wie je niet ziet, maar er zeker ook bij horen

Karine de Ridder, Katrien De Man, Bianca Wieme (opvang) Tia Schouppe (zorgleerkracht), Martine Vanden Berghe , Cecile Leus (administratie), Jo Lievens (ICT-coördinator)

WARME MAALTIJDEN

Maandag 24/10


Soep met ballekes


Patatten met saucissen


Chocomousse

Dinsdag 25/10


Soep met ballekes


Patatten met saucissen


Chocomousse

Donderdag 27/10


Soep met ballekes


Patatten met saucissen


Chocomousse

Vrijdag 28/10


Soep met ballekes


Patatten met saucissen


Chocomousse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fb Tw Inst Yt