Schoolteam 2017-2018

1 september 2017

Eerste rij van links naar rechts

Nele Hendrickx, Bram De Neve, Lynn Vidts, Gilles Vandenhouwe, Sonja Meerman, Jan Van Overwaelle, Anny Smekens, Koen Lievens

Tweede rij van links naar rechts

Celien De Cooman, Caroline De Pelecijn, Carine Michiels, Hilde De Feyter, Liesbeth Van Herzele, Katrijn Polet, Ilja D’haese, Nele Vaneessen, Karen Coppens, Bea Van Durme, An Janssens, Sofie Verhelst, Sarah De Ro

Derde rij van links naar rechts

Ellen D’Haeseleer, Desi Van Wijnendaele, Ilse Stalpaert, Inge Waegneer, Lien Van Wesemael, Rina Ponnet, Jo Lievens, An De Schutter, Jantien Coessens, Lieve De Coensel, Ann Ribbens, Lut Vermeir, Cecile Leus

Vierde rij van links naar rechts

Werner Rasschaert, Daisy Paternoster, Silke Groeninckx, Patrick Moreels, VandenBerghe Martine, Wendy Herssens, Jeroen Van Der Heyden, Liesbeth De Saedeleer, Annelore Buekens, Ann Vidts, Nadia De Boeck, Joline D’Haese

Wie je niet ziet, maar er zeker ook bij horen

Karine de Ridder, Katrien De Man, Bianca Wieme (opvang)