Vormingsavond Veilig Online

8 oktober 2017
Op 24 oktober organiseert de werkgroep Digitale School een vormingsavond rond “Internet en Privacy”, in samenwerking met de Gezinsbond en Child Focus.

Tijdens deze thema-avond word je wegwijs gemaakt in de do’s en don’ts van online privacy. Wat gooi jij zelf zoal te grabbel op het web en wat beschouw je als honderd procent privĂ©? Hoe gaan je kinderen daarmee om? Wat wordt bedoeld met termen zoals cookies, phishing, sharenting? Hoe zit het met privacy op sociale media zoals Facebook?

Wouter Depoortere (Proximus) zal aan de hand van tips, stellingen. cijfermateriaal en ervaringen van mensen uit de zaal proberen duidelijkheid hierin te scheppen, voor jullie als ouder. Dit is GEEN technische vorming, er is geen enkele voorkennis vereist om de sessie te kunnen volgen of er iets van op te steken.

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten in de refter van het secundair om 20u (deuren 19u30). Om organisatorische redenen vragen we vooraf in te schrijven via deze link https://goo.gl/forms/B6MwOivOFJYGQzbD3