schoolduifje juni 2018

4 juni 2018

Beste lezer
Het einde van het schooljaar is in zicht. Wat gaat de tijd toch snel… Waar zijn de boeiende en leerrijke maanden
van het schooljaar 2017-2018 gebleven?

In de nieuwsbrief van september schreef ik het volgende:
‘Aan alle juffen, meesters en bij uitbreiding al het schoolpersoneel wens ik een schooljaar vol creativiteit en inspiratie, een jaar vol collegialiteit en samenwerking. Ga met de kinderen, groot en klein, op zoek naar nieuwe uitdagingen en talenten…’

Ik denk dat we er in geslaagd zijn om met onze kinderen op weg te gaan, met oog voor verschillende talenten. Heel speciaal denk ik aan het totaalspektakel ‘W’ van 18 en 19 mei 2018 van de lagere school. We konden met z’n allen genieten van een prachtige voorstelling waarin talenten van kinderen en leerkrachten tot uiting kwamen en waar creativiteit hoogtij vierde. Ik was ook getuige van positieve dynamieken tussen kinderen, leerkrachten en de vele vrijwilligers. Ik wil iedereen van harte bedanken voor zijn/haar grote inzet, geduld, tijd en energie. Ook de ouderraad wil ik oprecht bedanken voor zoveel ijver en betrokkenheid.

Ik denk ook aan alle animatiemomenten met de kleuterschool waar we samen met ‘Sjakie en Dora in de Goedgevoel school’ verder hebben gewerkt aan een kleuterschool waar iedereen zich op elk moment bewust is van het belang en de waarde van ‘zich goed voelen’ op school. Ook volgend schooljaar zullen we verder   blijven werken aan een aangename sfeer op school.

De maand juni wordt een boeiende maand. Het ‘schoolpeloton’ maakt zich klaar om te finishen… We willen met veel zorg het schooljaar afronden en er wordt ook al gebrainstormd om het volgende op een goede manier te kunnen starten.
Er zijn nog eindejaartoetsen en tal van leeruitstappen voor de lagere school, schoolreisjes voor de kleuterschool, klasbesprekingen, oudercontacten en nog veel meer…

Nog even doorbijten en dan kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.

Veel leesplezier!

Werner Rasschaert
Directeur