schoolduifje einde schooljaar 2019

17 juni 2019

We hebben onze eindspurt ingezet, nog tien dagen school en we vliegen de vakantie in.

Vakantie… uitrusten, genieten, jezelf weer opladen, mooie plannen maken, dingen langzaam doen, uitslapen, boeken lezen, een middagdutje doen, reizen,… Vakantie geeft zoveel kansen om tot rust te komen en te genieten van elkaar.

Vrijdagmiddag 28 juni finishen we en steken we met z’n allen onze handen in de lucht. Straks wuiven we 630 leerlingen, het leerkrachtenteam en het ondersteunend personeel uit en nemen we even afscheid van het schoolse leven. Onze schooltocht met als thema ‘Stap je mee?’ eindigt en we kijken uit naar een welverdiende vakantie. We mogen fier zijn op deze geslaagde, verrijkende, boeiende en leerzame tocht. Maar we zijn ook…

… FIER op al onze leerlingen; we hebben ze zien groeien in een zorgzame sfeer in verantwoordelijkheid en veerkracht. Elk kind op zijn eigen manier en op eigen tempo. En ook al liep de weg er naartoe niet altijd even makkelijk, we zorgden samen voor herstel en nieuwe kansen.
… FIER op al onze leerkrachten voor hun grote collegialiteit, goede samenwerking, motivatie en inspiratie. Laten we samen zorg dragen voor deze fantastische onderwijsmensen.
… FIER op het administratief personeel, onderhoudspersoneel, meester Patrick, de opvangjuffen, eetmoekes, leesouders en de vele vrijwilligers die dikwijls achter de schermen zorgden voor zoveel toewijding.
… FIER op het schoolbestuur en de belangeloze steun van de ouderraad en vriendenkring. We nemen in het bijzonder afscheid van Anja Maesschalck, Steven Verhulst, Saskia Engelbeen, Anja De Schrijver, Steven Poelman en Katrien Verlinde. Dankjewel voor de fijne samenwerking en grote betrokkenheid!
… FIER op onze ouders en grootouders voor het vertrouwen in onze schoolwerking en pedagogisch project. Dank voor de bereidheid om ook soms in moeilijkere momenten mee op zoek te gaan naar een oplossing. We blijven rekenen op jullie samenwerking.

Ten slotte wil ik afscheid nemen van onze zesdeklassers. Met onderstaande afscheidsgroet wil ik jullie echt het mooiste, liefste, warmste en beste wensen. Het ga jullie goed!

Fullscreen Mode