schoolduifje november 2019

5 november 2019

Hallo herfst !

Hallo herfst,

Daar ben je weer, ik heb je totaal niet gemist.

Met je regen, je wind, je kou is het blije buitenleven weer voorbij.

Dus kruip ik met een deken op de bank, in mijn warmste trui.

Gelukkig maakt de mens overal het beste van, dus ja ik ga met je mee op de wind, in een douche van regen op mijn nieuw gekochte jas.

Ik zal genieten van je laatste kleuren en geuren in de frisse herfstnacht. Het allemaal tot me nemen en al het pracht en praal aanpakken wat je me te bieden hebt.

De kaarsjes gaan weer branden, het warme deken fris gewassen, het moment van bezinning is weer daar.

Kom maar op herfst, laten we samen dansen in de regen. Ik zal het maar met je moeten doen. Want stiekem ben je soms prachtig, en zal ik van je genieten met mijn vieze laarzen aan de deur vanop de warme bank.

De eerste twee maanden van het schooljaar zijn voorbij. De leerlingen van de lagere school kregen hun eerste perioderapport en groeiportfolio mee naar huis. Bij dit rapport zit een ouderbevraging rond rapporteren in de lagere school. Mag ik vragen om dit ingevuld mee te geven met uw kind? Uw mening telt! Dankjewel voor jullie medewerking.

Onze kleuters zijn het ondertussen meer dan gewoon in de kleuterschool en groeien, door de vele avonturen in hun klasjes, verder in hun leer- en ontwikkelingsproces.

We zien jullie heel graag terug op maandag 4 november en kijken uit naar het feest van Sint-Maarten.

Geniet van een welverdiende herfstvakantie, laat de ‘schoolse dingen’ eventjes los en maak jullie klaar voor een nieuwe periode.

 

Herfstgroeten,

Werner Rasschaert, Directeur & Ann Vidts, Beleidsondersteuner

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen, alsook de lijst met alle reeds verschenen schoolduifjes dit schooljaar.