vormingsavond Game Over!

7 februari 2020

GAME OVER! Infoavond voor ouders met vragen rond gamen, op dinsdag 31 maart 2020

Gamen behoort tot de leefwereld van kinderen en jongeren. Toch maken ouders, leerkrachten en directie zich hier vaak zorgen over omdat ze het gevoel hebben dat er te veel gegamed wordt of wanneer andere interesses en schoolwerk op de achtergrond komen te staan.

Ze stellen zich vele vragen: is er zoiets als teveel gamen? Heeft gamen ook nadelige effecten? Welke games zijn gepast voor kinderen? Hoe kan ik de grenzen bewaken? Welke games spelen tieners van vandaag? Zijn er ook voordelen aan gamen? Hoeveel tieners gamen er? Kan je als ouder het gamegedrag van je kind veranderen? Wanneer zoek je hulp en waar?

Wil je je kijk op gamen als ouder verruimen, kom dan zeker naar deze interactieve infoavond georganiseerd door de ouderraad, directies basisschool en secundaire school in samenwerking met CGG ZOV (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen).

Tijdens deze interactieve infoavond wordt gefocust op ouderschap en gamen en worden opvoedingsvragen besproken aan de hand van filmpjes en concrete voorbeelden.

 


VAN HARTE WELKOM!
Wees er snel bij! Plaatsen zijn beperkt.


 

Wie? Sarah Buys en Naiani De Munck van CGG (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost-Vlaanderen)
Wanneer? Dinsdag 31 maart 2020 om 19.30u
Waar? Eetzaal van de secundaire school, Kloosterstraat 31 – Mere
Kostprijs? GRATIS
Inschrijven? Online via https://forms.gle/bqgwLGeFHacRvCa18
Meer info?
Werner Rasschaert, directeur basisschool – vbsmere@yahoo.com – tel. 053 83 75 33
Margo Daeleman, directeur secundaire school – info@sintjozefschoolmere.be – tel. 053 83 22 98