Veilig op weg

15 december 2020

Beste leerlingen, Beste ouders, Beste lezers,

We starten de laatste schoolweek van 2020. De laatste dagen voor de vakantie zijn ook de donkerste dagen van het jaar.

Daarom willen we toch de aandacht vestigen op de zichtbaarheid in het verkeer. Voor de veiligheid van de kinderen vragen we om hen te voorzien van een fluohesje en de fietsers zijn zeker veiliger onderweg met een goed verlichte fiets en een helm. Je kan hierover tips en adviezen van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde lezen in de onderstaande flyer.

De schoolstraat is een veilige omgeving bij het begin en het einde van de schooldag. Toch vragen we om op dat moment de verkeersregels te respecteren: gebruik als voetganger zeker de voetpaden en als fietser het fietspad.

Aangezien er volgende week in de secundaire afdeling in de namiddag geen les/examens zijn, zal de schoolstraat eindigen om 15.50 in plaats van om 16.00.

We danken jullie voor jullie medewerking aan de verkeersveiligheid voor onze kinderen en wensen jullie alvast een veilig 2021!

 

Werner Rasschaert, Directeur & Ann Vidts, Beleidsondersteuner