Update school en corona

3 januari 2021

Samen met de onderwijspartners en in overleg met de virologen heeft onderwijsminister Ben Weyts beslist dat de huidige coronamaatregelen in pandemiefase oranje van kracht blijven tot aan de krokusvakantie.

Reizen naar het buitenland tijdens de kerstvakantie werd afgeraden. Iedereen die op reis is geweest naar een rode zone, moet verplicht in quarantaine gaan en getest worden. Leerlingen en personeelsleden kunnen tijdens deze quarantaineperiode niet naar school komen.

Wil je graag meer weten over onze schoolspecifieke maatregelen en afspraken voor de 4 pandemieniveaus en de COVID-19-beslissingsbomen? Op de startpagina van onze website, onder rubriek Vragen en antwoorden Corona vind je alles terug.

We streven naar een zo veilig mogelijke schoolomgeving, waarbij we het risico op besmetting tot het absolute minimum proberen te beperken. Daarom rekenen we erop dat elk van jullie zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

Bij vragen of bezorgdheden neem gerust contact op met de directie op het nummer 053/83 75 33 of via mail vbsmere@yahoo.com.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Zorgzame groeten,

Werner Rasschaert, Directeur & Ann Vidts, Beleidsondersteuner