schoolduifje november 2021

9 november 2021

De coronapandemie is helaas nog niet voorbij, zo blijkt uit de sterke stijging in het aantal besmettingen. Het onderwijsveld wil scholen maximaal en zo normaal mogelijk kunnen openhouden om het recht op leren te garanderen met zo min mogelijk beperkingen.

In het vijfde en zesde leerjaar komt er opnieuw een mondmaskerplicht na de herfstvakantie. De test- en quarantaineregels worden versoepeld. Vanaf 8 november worden in het lager- en kleuteronderwijs enkel leerlingen getest met symptomen. Quarantaine moet pas wanneer vier leerlingen op een week tijd in dezelfde klas positief testen.

We raden heel sterk aan dat alle (groot)ouders terug een mondmasker zouden dragen bij het afzetten en ophalen van de kinderen. Dankjewel voor de medewerking!

We wensen iedereen een welverdiende rust tijdens het allerheiligenverlof en kijken uit naar de komst van de lieve goede Sint. We zien jullie heel graag terug op maandag 8 november.

Hartelijke groeten,

Werner Rasschaert, Directeur – Ann Vidts, Beleidsondersteuner – Leerkrachtenteam

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen, alsook de lijst met alle reeds verschenen schoolduifjes dit schooljaar.