Pannekoekenslag

1 maart 2022

De Vrije Basisschool Sint-Jozef en zijn ouderraad organiseren hun tweede pannenkoekenslag op vrijdag 25 maart 2022. Met de opbrengst van de verkoop steunt onze ouderraad een aantal projecten van onze school.

Wij verkopen heerlijke versgebakken pannenkoeken die vacuüm verpakt zijn in pakjes van 1 kg (12 stuks), voor de prijs van €8 per pakje.

Authentiek, vol van smaak, smeltend in je mond en lekker voor jong en oud! Ambachtelijk bereid met enkel de allerbeste ingrediënten en een flinke portie liefde. Dat moeten jullie proeven. Bovendien kunnen jullie de vacuüm verpakte pannenkoeken ook invriezen voor later.

Jullie halen de bestelde pannenkoeken af op vrijdag 25 maart tussen 15u en 18u in de hoofdschool, tenzij jullie kinderen uitsluitend school lopen in de Bosstraat. Dan halen jullie de bestelde pannenkoeken daar op.

Klik hier om online te bestellen of gebruik het invulformulier dat wij reeds met jullie kind(eren) meegegeven hebben. Geef jullie bestelling ten laatste op dinsdag 15 maart door.

 

 

 

 

 

 

Alvast hartelijk bedankt voor de steun. Smakelijk!