schoolduifje laatste schooldagen juni 2022

1 juli 2022

De laatste schooldagen zijn aangebroken en de zomervakantie staat voor de deur. Het schooljaar 2021-2022 is voorbij gevlogen.

Ondanks het afgelopen coronajaar kijken we met trots terug op de bereikte leef- en leerprestaties. Dit schooljaar heeft opnieuw – door voortdurend nieuwe COVID-maatregelen – veel gevraagd van leerlingen, het schoolteam en ouders. Dankjewel voor het vertrouwen en de steun!

Op zaterdag 11 juni mochten we ‘de knaldrang’ op onze school ervaren tijdens de “Meerse feesten”. Het schoolfeest van de lagere school werd een groot succes. Er werd veel gelachen, gedanst, gefeest en zichtbaar genoten. Proficiat aan al de deelnemende leerlingen en hun enthousiaste leerkrachten. Een dikke pluim aan onze ouderraad die bergen werk heeft verzet. Dank aan alle ouders, grootouders en sympathisanten voor de gezelligheid en talrijke aanwezigheid.

We nemen afscheid van onze zesdeklassers. We wensen jullie heel veel geluk in jullie nieuwe school en weet dat jullie altijd welkom zijn op onze school.

We nemen ook afscheid van juf Lut. Juf Lut gaat vanaf 1 september 2022 met pensioen. Ze was sinds 2003 onze zorgcoördinator.

Met veel expertise en met een zorgzaam hart heeft zij heel wat kinderen en hun ouders bijgestaan bij kleine en grote zorgen. Ze heeft heel wat ontwikkelingen en veranderingen binnen de leerbegeleiding mee helpen vertalen op onze school. Het zorgbeleid op school zal voor altijd haar stempel dragen.

Geniet van de kleine gelukjes die op je pad komen! Het ga je goed.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie.

Dankbare groeten,

Werner Rasschaert, Directeur – Ann Vidts, Beleidsondersteuner – Leerkrachtenteam

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen, alsook de lijst met alle reeds verschenen schoolduifjes dit schooljaar.