Tweedehandsbeurs

13 oktober 2022

Omdat we als school en ouderraad ook stilstaan bij de serieuze uitdagingen zoals de stijgingen van de energieprijzen, voedsel, benzine; kortom uitdagingen waar ieder van ons mee geconfronteerd wordt, hebben we beslist om – naast onze traditionele activiteiten – een tweedehandsbeurs te organiseren voor o.a. kinderkleding.

Waarom? Omdat we geloven in duurzaamheid, in sociale contacten en verbondenheid.

We voorzien een aanbod in kinderkleding, speelgoed, sport- en andere spullen voor kinderen van 3 tot 18 jaar. En daarvoor doen we een beroep op jullie! Dus, ruim die kleerkasten en speelgoedhopen op en schrijf je in om op 22 oktober 2022 al jouw leuke, kwaliteitsvolle kleding en speelgoed een tweede leven te geven.

In eerste instantie staan de inschrijvingen open voor de ouders van de school maar na 1 week kan iedereen zich inschrijven om te verkopen. Willen jullie graag verkopen? Per tafel betalen jullie €5. Jullie kunnen zich HIER inschrijven.

Door de samenwerking met de school en De Scharnier (ruilwinkel),  kan je op het einde van de dag jouw kleding die niet verkocht is volledig vrijblijvend doneren.

Iedereen is welkom om leuke spulletjes te scoren. Of spring gewoon binnen voor de gezelligheid en een tasje koffie. Inkom is gratis.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen!