Wafels tegen kansarmoede - De Warmste Week

20 november 2022

De Warmste Week, de eindejaarsactie van de VRT, zet dit jaar kansarmoede in de kijker. Al het geld dat met deze solidariteitsactie ingezameld wordt, zal gebruikt worden om concrete projecten rond kansarmoede te ondersteunen.

Ook onze school doet mee met deze actie! Vanaf donderdag 24 november tot en met vrijdag 16 december wordt er elke dag in elke klas van de lagere school een wafeltjesverkoop georganiseerd. De wafeltjes zijn individueel verpakt en kunnen worden aangekocht aan 50 cent per stuk. Betalen gebeurt contant aan de juf of de meester.

Wie tijdens de periode dat de actie loopt een wafeltje bestelt, hoeft dus geen koekje mee te brengen… én je steunt het goede doel!

Doe mee en geef kans armoede, ook in je eigen buurt, geen kans!