Update nutswerken Fase 2: Beneden Groendal tot en met kruispunt Groeneweg

21 maart 2023

Maandag 20 maart start fase 2 van de nutswerken van kruispunt Beneden Groendal tot en met kruispunt Groeneweg (Boven Groendal). De school is vanaf maandag niet meer toegankelijk via de Kloosterstraat.

Alle leerlingen en bezoekers bereiken het schoolgebouw via de voetweg (baantje tussen de Kloosterstraat en Vijverstraat) met ingang langs Vijverstraat 38 (ingang Woonzorgcentrum Meredal) of ingang voetweg aan de Kloosterstraat, kruispunt Groendal.

Fietsers bereiken de school via de toegangsweg langsheen de assistentiewoningen ‘De Valeriaan’ ter hoogte van Vijverstraat 46.

 

De peuters van Peuterhuis Anna verzamelen ’s morgens in de opvangruimte van de hoofdschool en worden onder begeleiding veilig naar het Peuterhuis gebracht. Vanaf 15.15u. worden de peuters afgehaald in de opvangruimte van de hoofdschool. Op woensdag is dit vanaf 11.50u.

Voor een actuele stand van zaken verwijzen we jullie graag naar de website https://www.erpe-mere.be/Kloosterstraat . Voor vragen kunnen jullie ook altijd terecht bij de directie van de basis- en secundaire school.

Dankjewel voor jullie begrip tijdens deze werken.

 

Vriendelijke groeten,

Werner Rasschaert, Directeur Basisschool – Kristof De Coninck, Directeur Secundair – Werkgroep verkeer