schoolduifje mei 2023

9 mei 2023

Beste leerlingen,
Beste (groot)ouders,
Beste lezers,

De meimaand, vele mensen kijken er ieder jaar weer naar uit. We verlangen naar mooie lentedagen en genieten van de ontluikende natuur. Mei is ook de Mariamaand, met een rijkdom aan tradities en volksdevoties. Maria nodigt ons nu uit om rondom ons te kijken en te zien, te horen en te voelen hoe de schoonheid van het leven zich manifesteert in de schepping. Als we onze zintuigen wijd openzetten dan merken we dat ook in duizend kleine dingen: de vogels in de lucht, spelende kinderen, fluitende fietsers, …

In de maand mei kijken we uit naar: Kunst op school voor het tweede leerjaar, de scholenveldloop, het Vormsel, de Eerste Communie, de kasteelklassen voor het derde leerjaar, de zeeklassen voor het zesde leerjaar, het ridderfeest voor de derde kleuterklas en zoveel andere fijne klasactiviteiten en leeruitstappen.

Geniet van de komende maand mei!

 

 

Zonnige lentegroeten,

Schoolteam Sint-Jozefschool Basisonderwijs Mere

 

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen, alsook de lijst met alle reeds verschenen schoolduifjes dit schooljaar.