schoolduifje juni 2023

5 juni 2023

Beste leerlingen,
Beste (groot)ouders,
Beste lezers,

Juni is gestart, de zon toont zich van haar mooiste kant en velen beginnen al van de vakantie te dromen. Er staan echter nog heel wat activiteiten op de agenda voor we de vakantie induiken: de laatste leerstof wordt onder handen genomen, eindtoetsen worden afgenomen, sommige klassen gaan er nog op uit, …

Ook het kleuterschoolfeest staat nog op het programma. Op zaterdag 10 juni toveren we onze speelplaats om tot een festivalterrein.

We nodigen jullie van harte uit om vanaf 14u. te genieten van een gezellige mix van optredens, dj-set, randactiviteiten zoals visput, glittertattoos, springkastelen,…. , gezellige eet- en drankstandjes en ontmoetingskansen op ons sfeervol terras.

We hopen jullie met z’n allen te mogen verwelkomen!

 

Zonnige lentegroeten,

Schoolteam Sint-Jozefschool Basisonderwijs Mere

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen, alsook de lijst met alle reeds verschenen schoolduifjes dit schooljaar.