Schoolduifje februari 2024

4 februari 2024

Onze wensen voor het nieuwe jaar zijn duidelijk en klaar. Een vriendelijk woord en een lieve lach. Wensen we jullie elke dag.

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gevlogen. De dagen worden terug wat langer en we hopen op veel licht en zon. De voorbije maand januari werden heel wat activiteiten afgewerkt. In dit schoolduifje kom je er meer over te weten.

We namen ook afscheid van meester Koen. Hij was 40 jaar in dienst op onze school en kan nu genieten van een welverdiend pensioen. Bedankt voor alles, je was een geweldige collega. Het verslag van het afscheid van meester Koen op dinsdag 30 januari kan je lezen in deze nieuwsbrief.

De maand februari heeft ook heel wat in petto. De leerlingen werden uitgedaagd om een carnavalsshow met stoet in elkaar te boksen. Deze apotheose, na een gekke carnavalsweek met verschillende leuke opdrachten, staat gepland op vrijdag 9 februari.

Na de krokusvakantie starten we i.s.m. KRIK-bouwers met de herinrichting en de vergroening van onze grijze, verharde speelplaatsen. De werken zullen in verschillende fasen verlopen. Wij vinden dit als schoolteam een hele grote uitdaging! We willen nu al de ouderraad bedanken voor de financiĆ«le steun bij dit hele project. Door het organiseren van verschillende activiteiten (eetfestijn, koekjesverkoop, ….) kan er een deel van de winst naar de speelplaatsvernieuwing gaan. Dus… ook dankjewel aan iedereen om deze acties te steunen. We staan nu al te popelen om van start te gaan. Meer details over de werken mogen jullie snel verwachten in aparte nieuwsberichten.

 

 

Veel lees- en kijkplezier!

Werner Rasschaert – Directeur, Ann Vidts – Beleidsondersteuner, Het school- en leerkrachtenteam

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen.