Schoolduifje april 2024

14 april 2024

Met de lentebloemen in bloei en de vogels die vrolijk zingen, sluiten we het tweede trimester af. De paasvakantie loopt ten einde. Hopelijk hebben jullie tijd gevonden om te ontspannen, te genieten van qualitytime met uw dierbaren en nieuwe energie op te doen voor het laatste deel van het schooljaar.

In deze nieuwsbrief zullen we enkele hoogtepunten delen van wat er de afgelopen tijd op onze school is gebeurd.

Het meest in het oog springend is de vernieuwing van de speelplaatsen die in de laatste fase zit. Deze nieuwe speelruimte is veel meer dan alleen een plek voor onze kinderen om te rennen en te spelen. Het is een groeiplaats van mogelijkheden, een omgeving die is ontworpen om zowel leer- als speelkansen te bieden die de verbeelding prikkelen en de creatieve ontwikkeling van onze kinderen bevorderen.

Met zorgvuldig gekozen elementen die zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid te stimuleren, nodigt onze speelplaats onze kinderen uit tot avontuurlijke verkenningen en gezamenlijke ontdekkingen.

Onze leerkrachten zullen gebruikmaken van deze speelruimte als een verlengstuk van het klaslokaal, waar ze educatieve activiteiten kunnen integreren die de leerervaring van onze kinderen verrijken en verdiepen.

We zien jullie heel graag terug op maandag 15 april voor de start van het derde trimester.

Werner Rasschaert – Directeur, Ann Vidts – Beleidsondersteuner, Het school- en leerkrachtenteam

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen.