Schoolduifje mei 2024

1 mei 2024

Vandaag, 1 mei, genieten de meesten onder ons van een vrije dag. Een dag om even tot rust te komen en misschien te genieten van de stilte en schoonheid van de natuur. Want de meimaand staat gelijk aan een tijd van verwachting en vernieuwing waarin we de natuur zien ontwaken en bloeien.

Ook op school kijken we vol verwachting uit naar de komende maand. Er staan heel wat activiteiten en gebeurtenissen op de planning zoals de eerste communie, de zeeklassen, allerhande leuke en leerrijke uitstappen, het schoolfeest voor de lagere school,…

We vieren ook nog Christelijke hoogdagen nl. Hemelvaart en Pinksteren. Dagen die symbool staan voor licht, liefde, verbondenheid en kracht.

Laten we deze maand mei vol verwachting en dankbaarheid tegemoet treden, met open zintuigen om de schoonheid van het leven te ervaren in al haar facetten. We wensen jullie een prachtige en inspirerende maand toe, vol met bijzondere momenten en fijne herinneringen. Geniet van alles wat deze maand te bieden heeft.

Werner Rasschaert – Directeur, Ann Vidts – Beleidsondersteuner, Het school- en leerkrachtenteam

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen.