Schoolduifje laatste schooldagen 2024

21 juni 2024

Nog enkele dagen en het schooljaar eindigt. We zijn de voorbije 10 maanden samen op weg gegaan en maakten er met onze superkrachten een boeiende en leerzame tijd van. We zijn fier op onze leerlingen en hun leerkrachten. Dag in, dag uit zijn ze met elkaar op weg gegaan. Boeiende, uitdagende en verbindende activiteiten zorgden voor fijne herinneringen.

Waar we vorig schooljaar de eerste stappen gezet hebben in het verhogen van ouderbetrokkenheid en oudersamenwerking, kunnen we nu terugkijken op succesvolle activiteiten. De koffiekletsen in het begin van het schooljaar en net voor de paasvakantie werden gesmaakt door alle betrokkenen. De Warmste Winterbar was een gezellig en sfeervol moment met warme ontmoetingen. We zijn van mening dat een positieve samenwerking en communicatie tussen ouders en het schoolpersoneel van groot belang is.

We willen iedereen oprecht DANKJEWEL zeggen om er een geslaagd schooljaar van te maken: leerlingen, leerkrachtenteam, zorgcoördinatoren, ICT-coördinatoren, secretaresses, onderhoudspersoneel, schoolbestuur, scholengemeenschap, collega’s van de secundaire afdeling, ouders, grootouders, ouderraad, leesmoekes, eetzaalmoekes, opvangpersoneel, schoolstraatmedewerkers, alle vrijwilligers, vrienden, kennissen, en allen die onze school een warm hart toedragen.

Bedankt voor jullie steun voor ons Peuterhuis, de wijkafdeling Bosstraat en de hoofdschool in de Kloosterstraat! ❤

Het einde van een schooljaar betekent ook steeds afscheid nemen.

Op vrijdag 28 juni nemen we afscheid van juf An Janssens en juf Hilde De Feyter. Deze 2 mensen maakten de voorbije decennia deel uit van het lerarenkorps. Juf An is al vele jaren één van de juffen van de wijkafdeling in de Bosstraat. Zij fietste bijna alle dagen naar haar schooltje om het beste van zichzelf te geven. Juf Hilde leerde heel veel jaren de eersteklassertjes lezen, rekenen en schrijven. Na deze intensieve opdracht verhuisde ze naar de zorg waar ze met een warm hart de kinderen met
extra zorg omarmde. Zij kunnen nu genieten van hun welverdiende pensioen. Wij wensen hen het allerbeste toe en ze zijn steeds welkom op onze school.

We nemen ook afscheid van enkele ouderraadleden. Een warm applaus voor Prisca Bombeeck en Isabelle Bourgeois. Bedankt voor jullie vrije tijd, jullie energie, jullie enthousiasme en belangeloze inzet. Altijd welkom op onze school. We gaan jullie missen!

Ten slotte nemen we afscheid van onze zesdeklassers. Dat het jullie goed mag gaan in het secundair onderwijs. Er wacht een nieuwe uitdaging, een nieuw begin. Dat het leven jullie mag toelachen boordevol kansen en geluk. Weet dat jullie hier altijd welkom zijn en wij van op afstand blijven supporteren.

We nodigen jullie allemaal, vrijdagmiddag 28 juni, van harte uit op de einde-schooljaar-receptie om afscheid te nemen van dit schooljaar. Deze receptie wordt jullie vriendelijk aangeboden door de ouderraad.

We wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie toe.

Dankbare groeten,

Met vriendelijke groet,

Werner Rasschaert – Directeur, Ann Vidts – Beleidsondersteuner, Het school- en leerkrachtenteam

De volledige versie van dit schoolduifje kan u hier raadplegen.